Smo pooblaščeni izvajalec fasadnih sistemov JUB,ROFIX,CAPAROL

– Pleskarska fasadna dela (fasada se priporoča obnoviti z opleskom vsaj na vsakih 10 let – s tem ji zagotovimo dolgo življenjsko dobo in pa ohranimo njeno lepo podobo. Z našo izvedbo bo vaš dom spet zaživel v polnem sijaju.

– Izolacijski sistemi za fasade se ločijo po izbiri izolacijskega materiala v sistemu. To so lahko stiropor, zračni stiropor, steklena volna, kamena volna, lamele, pluta, styrodur, kombi plošče, izolacijski omet. Priporoča se vsaj 17 centimetrov izolacije, s čimer zmanjšamo porabo energije, prihranimo nekaj denarja in skrbimo za čistejše okolje. Z našo izvedbo fasade se vam investicija povrne v približno 5 letih. Zelo pomembna je tudi izbira zaključnih slojev. Smo eden redkih izvajalcev, ki vam poleg osnovne izvedbe nudi tudi nadstandardno izvedbo.

– Izvajamo tudi brezizolacijske omete oziroma tankoslojne izravnave fasad (sanacija stare fasade, fasadna obdelava ytong blokov itd.).- Izvajamo tudi sanacije vlažnih fasad oziroma podzidka (to izvedemo tako, da odbijemo z vlago namočen omet, v nosilno konstrukcijo zavrtamo luknje in vanje nalijemo posebno tekočino, ki prepreči dvig vlage, nato pa vse končno obdelamo s sanacijskimi materiali).

– Nudimo izris barvnih skic fasade vašega objekta.

– Izposojamo gradbeni fasadni oder 2000 m², lestve in dvižno košaro do 24 metrov višine.

Naše reference

  • Posestvo Pule – Trebelno,
  • Hotel Plesnik – Logarska dolina,
  • Vila Rakar – Dol. Ponikve,
  • stanovanjski blok Štefan – Štefan pri Trebnjem,
  • poslovni objekt Mirna – Mirna,
  • TEM Čatež – Čatež pri Trebnjem,
  • poslovni objekt Meglič – Dol. Nemška vas,
  • poslovni objekti Monter – Laknice …

Zakaj izbrati nas

S storitvami v naši ponudbi se ukvarjamo že preko 27 let. Tekom dela smo pridobili zaupanje številnih strank, ki so bile z našim delom zelo zadovoljne.

Uredili smo že več tisoč projektov izdelav fasad, strojnih ometov ali drugih pleskarskih storitev. Vedno poskrbimo za kakovostno izvedbo.

Svojim strankam se vedno 100% posvetimo in jim pomagamo pri izbiri pravega fasadnega sistema ali kateri drugi storitvi. Pokličite nas za svetovanje.