041/618-975

 
Smo pooblaščeni izvajalec fasadnih sistemov JUB,ROFIX,

- pleskarska fasadna dela (fasada se priporoča obnoviti z opleskom vsaj na vsakih 10let – s tem ji zagotovimo dolgo življenjsko dobo in pa ohranimo lepo podobo. Z našo izvedbo bo vaš dom spet zaživel v polnem sijaju.

- izolacijski sistemi za fasade se ločijo po izbiri izolacijskega materiala v sistemu. To je lahko stiropor, zračni stiropor, steklena volna, kamena volna,lamele,pluta, styrodur,kombi plošče,izolacijski omet.(priporoča se vsaj 10cm izolacije s tem zmanjšamo porabo energije, tako prihranimo nekaj denarja in pa skrbimo za čistejše okolje. Z našo izvedbo fasade se vam investicija povrne v približno 5letih. Zelo pomembna je tudi izbira zaključnih slojev). Smo eden redkih izvajalcev, ki vam nudi poleg osnovne izvedbe tudi nadstanderdno kvaliteto.

- izvajamo tudi brez izolacijske omete, oziroma tankoslojne izravnave fasad. (sanacija stare fasade, fasadna obdelava ytong blokov itd.)

- izvajamo tudi sanacije vlažnih fasad oziroma coklov (to izvedemo tako da odbijemo z vlago namočen omet v nosilno konstrukcijo zavrtamo luknje in vanje nalijemo posebno tekočino ki prepreči dvig vlage, in vse končno obdelamo z sanacijskimi materiali.)

- nudimo izris barvnih skic fasade vašega objekta

- izposojamo gradbeni fasadni oder 2000m2,lestve in dvižno košaro do 24m

rReference:

 -
Posestvo Pule - Trebelno,
 - Hotel Plesnik - Logarska dolina
 - Vila Rakar - Dol.Ponikve
 - Stanovanjski blok Štefan - Štefan pri Trebnjem,
 - Poslovni objekt Mirna - Mirna
 -TEM Čatež - Čatež pri Trebnjem,
 - Poslovni objekt Meglič - Dol.Nemška Vas,
 - Poslovni objekti Monter - Laknice , ...

 

Fasada Agnič © 2009 | Kontakt | Fasade
 
 

Izdelava Gorec d.o.o. - Registracija domene - Optimizacija